Carnitas joulukinkusta
Valmistusohje
-
Riko kananmuna kapeapohjaiseen korkeareunaiseen astiaan. Lisää mukaan siiderietikka, Dijon, valkosipuli ja suola. Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja aloita soseuttamaan. Ala lisäämään rypsiöljyä samalla soseuttaen.
-
Kun kastike alkaa emulgoitumaan, rupea nostamaan sauvasekoitinta sitä mukaa ylöspäin, kunnes kaikki öljy on kaadettu mukaan ja kastike on kokonaan emulgoitunut majoneesiksi. Mausta lopuksi sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella.
-
Revi kinkun jämät pulled porkiksi. Kuumenna paistinpannu ja ruskista kinkku-pulled rypsiöljyssä kauniin väriseksi. Lisää joukkoon chipotle-BBQ-kastike sekä kuivamausteet. Jatka freesaamista muutama minuutti.
-
Lisää joukkoon appelsiinin mehu ja raastettu kuori. Silppua korianteri ja lisää silppu mukaan. Kuumenna tacoletut.
-
Kokoa tacot ja tarjoa limelohkojen sekä lime-aiolin kera.