Carpaccio

Carpaccio

0 arviota
Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 75 min
Haastava

Valmistusohje

Kuivaa lihan pinta huolella ja halkaise pituussuunnassa. Kääri puolikkaat kelmun avulla tiiviiksi pötköiksi ja laita ne tunniksi pakastimeen kohmettumaan.

Valmista parmesan-dressing lihan kohmettuessa. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeaan suorareunaiseen astiaan, esimerkiksi isoon lasiin. Aseta sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä ja nosta pikkuhiljaa, näin seos muuttuu majoneesimaiseksi. Mikäli kastike tuntuu liian paksulta, voit ohentaa sitä vedellä tai omenamehulla.

Ota pötköt yksi kerrallaan pakastimesta ja leikkaa poikkisyin mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle ja rouhi päälle mustapippuria ja suolaa. Pursota parmesan-dressingiä ohuelti lihan päälle ja koristele rucolalla.