Carpaccio

Carpaccio

Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 75 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kuivaa lihan pinta huolella ja halkaise pituussuunnassa. Kääri puolikkaat kelmun avulla tiiviiksi pötköiksi ja laita ne tunniksi pakastimeen kohmettumaan.

  • Valmista parmesan-dressing lihan kohmettuessa. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeaan suorareunaiseen astiaan, esimerkiksi isoon lasiin.

  • Aseta sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä ja nosta pikkuhiljaa, näin seos muuttuu majoneesimaiseksi. Mikäli kastike tuntuu liian paksulta, voit ohentaa sitä vedellä tai omenamehulla.

  • Ota pötköt yksi kerrallaan pakastimesta ja leikkaa poikkisyin mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle ja rouhi päälle mustapippuria ja suolaa. Pursota parmesan-dressingiä ohuelti lihan päälle ja koristele rucolalla.

Kokeile reseptejä