Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Kauli sulanutta lehtitaikinaa ohuemmaksi (n. 3 mm). Leikkaa taikina kooltaan nakki x 10 cm -mittaisiksi paloiksi.
-
Voitele taikinat paholaisen hillolla ja ripottele pintaan cheddar. Jätä taikinan ”yläreunaan” noin sentin pätkä, johon ei tule kastiketta ja juustoa.
-
Aseta nakki taikinan päälle ja rullaa pötköksi. Kostuta taikinan tyhjä kohta vedellä ja paina rulla kiinni.
-
Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja voitele nakkirullat kauttaaltaan kananmunalla.
-
Paista nakkirullia 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullanruskea ja kypsä.
-
Sekoita kaikki sour cream & onion -majoneesin ainekset keskenään ja tarjoa nakkirullien dippinä.