Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kauli sulanutta lehtitaikinaa ohuemmaksi (n. 3 mm). Leikkaa taikina kooltaan nakki x 10 cm -mittaisiksi paloiksi.

  • Voitele taikinat paholaisen hillolla ja ripottele pintaan cheddar. Jätä taikinan ”yläreunaan” noin sentin pätkä, johon ei tule kastiketta ja juustoa.

  • Aseta nakki taikinan päälle ja rullaa pötköksi. Kostuta taikinan tyhjä kohta vedellä ja paina rulla kiinni.

  • Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja voitele nakkirullat kauttaaltaan kananmunalla.

  • Paista nakkirullia 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullanruskea ja kypsä.

  • Sekoita kaikki sour cream & onion -majoneesin ainekset keskenään ja tarjoa nakkirullien dippinä.

Kokeile reseptejä