Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Cheddarilla ja paholaisen hillolla täytetyt nakkipiilot

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Kauli sulanutta lehtitaikinaa ohuemmaksi (n. 3 mm). Leikkaa taikina kooltaan nakki x 10 cm -mittaisiksi paloiksi. Voitele taikinat paholaisen hillolla ja ripottele pintaan cheddar. Jätä taikinan ”yläreunaan” noin sentin pätkä, johon ei tule kastiketta ja juustoa. Aseta nakki taikinan päälle ja rullaa pötköksi. Kostuta taikinan tyhjä kohta vedellä ja paina rulla kiinni.

Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja voitele nakkirullat kauttaaltaan kananmunalla.

Paista nakkirullia 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniin kullanruskea ja kypsä.

Sekoita kaikki sour cream & onion -majoneesin ainekset keskenään ja tarjoa nakkirullien dippinä.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa