Chipotle rub possunfileetä, grillattua kevätsipulia ja chili-korianterimaustevoita
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Hienonna yrttikastikkeen yrtit ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Käytä kastiketta grillattavien lihojen ja kasvisten penslaukseen grillauksen aikana.
-
Sekoita maustevoin ainekset huolellisesti. Kääri voi kelmuun ja pyöritä tasaiseksi pötköksi. Jäähdytä.
-
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa fileepihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
-
Grillaa kevätsipulit kokonaisina ja penslaa sipuleiden pintaa grillauksen aikana yrttikastikkeella. Mausta suolalla.
-
Tarjoa fileepihvit grillattujen kevätsipuleiden ja maustevoin kera.