Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista. Kuivaa lihan pinta talouspaperilla ja ruskista liha pannulla rypsiöljyn kera. Hiero mausteet lihan pintaan ja siirrä liha uunivuokaan. Paista lihaa 90-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 54 astetta. Nosta liha folion sisään vartiksi vetäytymään.

Valmista kermapippuriperunat: kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pippurikastike ja suola. Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia. Tunnin jälkeen vuoan voi tarvittaessa peittää foliolla.

Leikkaa vetäytynyt liha viipaleiksi ja tarjoile kermapippuriperunoiden ja punaviinikastikkeen kanssa.

Kokeile reseptejä