Coeur de Filet ja kermapippuriperunat
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista. Kuiva lihan pinta talouspaperilla ja ruskista liha pannulla rypsiöljyn kera. Hiero mausteet lihan pintaan ja siirrä liha uunivuokaan.
-
Paista lihaa 90-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 54 astetta. Nosta liha folion sisään vartiksi vetäytymään.
-
Valmista kermapippuriperunat: kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pippurikastike ja suola. Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia. Tunnin jälkeen ruoan voi tarvittaessa peittää foliolla.
-
Leikkaa vetäytynyt liha viipaleiksi ja tarjoile kermapippuriperunoiden ja punaviinikastikkeen kanssa.