Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista. Kuiva lihan pinta talouspaperilla ja ruskista liha pannulla rypsiöljyn kera. Hiero mausteet lihan pintaan ja siirrä liha uunivuokaan.

  • Paista lihaa 90-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 54 astetta. Nosta liha folion sisään vartiksi vetäytymään. 

  • Valmista kermapippuriperunat: kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pippurikastike ja suola. Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia. Tunnin jälkeen ruoan voi tarvittaessa peittää foliolla. 

  • Leikkaa vetäytynyt liha viipaleiksi ja tarjoile kermapippuriperunoiden ja punaviinikastikkeen kanssa.

Kokeile reseptejä