Coney island hot dog
Valmistusohje
-
Hienonna sipuli veitsellä kuutioiksi. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle voi. Ruskista sipulikuutiot ja jauheliha voissa. Lisää joukkoon kuivamausteet ja paista vielä hetki. Raasta mukaan valkosipulinkynnet. Lisää mukaan ketsuppi ja vesi.
-
Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä puoli tuntia tai kunnes kastike suurustuu. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Ohenna halutessasi tilkalla vettä.
-
Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Hienonna sipuli veitsellä kuutioiksi.
-
Keitä kattilassa puoli litraa vettä. Ota kattila pois liedeltä ja laita nakit veteen kuumenemaan. Lämmitä hot dog -sämpylöitä uunissa noin 2-3 minuuttia.
-
Avaa sämpylät, täytä nakilla ja peitä nakki jauhelihakastikkeella. Pursota sämpylän sisään keltaista sinappia ja ripottele päälle sipulikuutioita. Nauti.