

Corndog
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Lisää mukaan kananmuna, maito ja rypsiöljy. Sekoita sileäksi taikinaksi. Taikinan tulee olla melko paksua, että se tarttuu hyvin nakin pintaan. Kaada taikina korkeareunaiseen lasiin.
-
Kuumenna öljy kattilassa 175-asteiseksi. Seuraa lämpötilaa, ettei se pääse kohoamaan liian korkeaksi.
-
Tökkää nakkeihin cocktailtikut niin, että tikku kulkee nakin sisällä päästä päähän. Dippaa nakkivartaat taikinaan ja frittaa välittömästi noin 3 minuuttia välillä varrasta käännellen, kunnes taikina on paistunut kauniin kullanruskeaksi.
-
Aseta paistetut corndogit talouspaperin päälle kuivahtamaan ja pidä lämpöisinä, kunnes kaikki on paistettu. Tarjoa corndogit ketsupin ja amerikkalaisen sinapin kera.