Corndog

Corndog

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Lisää mukaan kananmuna, maito ja rypsiöljy. Sekoita sileäksi taikinaksi. Taikinan tulee olla melko paksua, että se tarttuu hyvin nakin pintaan. Kaada taikina korkeareunaiseen lasiin.

Kuumenna öljy kattilassa 175-asteiseksi. Seuraa lämpötilaa, ettei se pääse kohoamaan liian korkeaksi.

Tökkää nakkeihin cocktailtikut niin, että tikku kulkee nakin sisällä päästä päähän. Dippaa nakkivartaat taikinaan ja frittaa välittömästi noin 3 minuuttia välillä varrasta käännellen, kunnes taikina on paistunut kauniin kullanruskeaksi. Aseta paistetut corndogit talouspaperin päälle kuivahtamaan ja pidä lämpöisinä, kunnes kaikki on paistettu.

Tarjoa corndogit ketsupin ja amerikkalaisen sinapin kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa