Corned Beef Steak Sandwich
Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Hiero sisäpaistin pintaan pinkkiä suolaa ja mausteseosta, joka koostuu korianterinsiemenestä, mustapippurista, fenkolinsiemenestä ja tähtianiksesta. Anna lihan tekeytyä jääkaapissa yön yli.
-
Kypsennä lihaa sous videssä 60 asteessa noin 3 tuntia, kunnes se on kypsää ja mureaa.
-
Jäähdytä kypsennetty liha ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
-
Sekoita Russian dressingin ainekset sekaisin ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
-
Kokoa leipä lisäämällä väliin lihaa, gruyère-juustoa sekä Russian dressing -kastiketta ja grillaa leipää hetki, kunnes se on rapeaa ja juusto sulanut.
-
Lisää leivän päälle karhunlaukan marjoja ja cocktailkurkkuja.