

Dirty Deluxe Makkaraburgeri
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki sriracha-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
-
Viillä makkaroiden suoliin pitkät viillot päästä päähän ja poista suolet. Riko makkaroiden rakenne kulhossa ja muotoile massasta kaksi ”burgeri”pihviä.
-
Paista pihvit rypsiöljyssä keskilämmöllä noin 6 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.
-
Paista kananmunat pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Jätä keltuaiset ehjiksi. Mausta suolalla. Nosta paistetut munat makkarapihvien päälle odottelemaan.
-
Paahda sämpylät pannulla molemmin puolin.
-
Voitele paahdettujen sämpylöiden pohjat sriracha-majoneesilla. Kokoa päälle pihvit, kananmunat ja paholaisenhilloa. Laita kannet päälle ja nauti.