Englantilainen aamiainen
Valmistusohje
-
Levitä pekonit uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pekonit ovat kauniisti paistuneita ja sopivan rapeita. Nosta pekonit talouspaperin päälle, jotta enin rasva jää paperiin.
-
Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa herkkusienet 2-4 osaan.
-
Ruskista makkarat molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä ja siirrä pannun reunaan.
-
Lisää pannulle herkkusienet. Kun sienet ovat saaneet väriä, lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit ja paista, kunnes ne alkavat saamaan hieman väriä. Mausta tomaatit ja sienet suolalla.
-
Kuumenna pavut pienessä kattilassa. Paista kananmunat pienessä määrässä voita (voi estää munien tarttumisen pannuun öljyä paremmin) ja mausta ne suolalla.
-
Tarjoa englantilainen aamiainen kahvin, paahdetun leivän, marmeladin ja HP-kastikkeen kera.