Englantilainen aamiainen

Englantilainen aamiainen

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Levitä pekonit uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pekonit ovat kauniisti paistuneita ja sopivan rapeita. Nosta pekonit talouspaperin päälle, jotta enin rasva jää paperiin.

Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa herkkusienet 2-4 osaan.

Ruskista makkarat molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä ja siirrä pannun reunaan. Lisää pannulle herkkusienet. Kun sienet ovat saaneet väriä, lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit ja paista, kunnes ne alkavat saamaan hieman väriä. Mausta tomaatit ja sienet suolalla. Kuumenna pavut pienessä kattilassa. Paista kananmunat pienessä määrässä voita (voi estää munien tarttumisen pannuun öljyä paremmin) ja mausta ne suolalla.

Tarjoa englantilainen aamiainen kahvin, paahdetun leivän, marmeladin ja HP-kastikkeen kera.