Englantilainen aamiainen

Englantilainen aamiainen

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Levitä pekonit uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pekonit ovat kauniisti paistuneita ja sopivan rapeita. Nosta pekonit talouspaperin päälle, jotta enin rasva jää paperiin.

  • Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa herkkusienet 2-4 osaan.

  • Ruskista makkarat molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä ja siirrä pannun reunaan.

  • Lisää pannulle herkkusienet. Kun sienet ovat saaneet väriä, lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit ja paista, kunnes ne alkavat saamaan hieman väriä. Mausta tomaatit ja sienet suolalla.

  • Kuumenna pavut pienessä kattilassa. Paista kananmunat pienessä määrässä voita (voi estää munien tarttumisen pannuun öljyä paremmin) ja mausta ne suolalla.

  • Tarjoa englantilainen aamiainen kahvin, paahdetun leivän, marmeladin ja HP-kastikkeen kera.

Kokeile reseptejä