Erilainen voileipäkakku

Erilainen voileipäkakku

Kokonaisaika: 85 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 40 min
Helppo

Valmistusohje

  • Sekoita ensin täytteen ainekset kulhossa.

  • Kaulitse sulatettu piirakkapohja ohueksi ja nosta se (ø n.18cm) kuivakakkuvuoan päälle. Painele taikina tiiviisti vuoan pintaan ja jätä taikinaa reilusti vuoan reunojen yli.

  • Lusikoi täyte vuokaan ja käännä taikinan reunat yhteen. Sulje taikinan sauma tiiviisti nipistämällä. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

  • Anna kakun jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.

     

  • Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset kulhossa ja lisää vettä, kunnes seos on notkean juoksevaa. Siirrä seos pursotuspussiin ja pursota kuorrute kakun päälle. Koristele kakku esimerkiksi rouhituilla pippureilla ja tuoreilla yrteillä.

Kokeile reseptejä