Erilainen voileipäkakku
Kokonaisaika: 85 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 40 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita ensin täytteen ainekset kulhossa.
-
Kaulitse sulatettu piirakkapohja ohueksi ja nosta se (ø n.18cm) kuivakakkuvuoan päälle. Painele taikina tiiviisti vuoan pintaan ja jätä taikinaa reilusti vuoan reunojen yli.
-
Lusikoi täyte vuokaan ja käännä taikinan reunat yhteen. Sulje taikinan sauma tiiviisti nipistämällä. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
-
Anna kakun jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.
-
Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset kulhossa ja lisää vettä, kunnes seos on notkean juoksevaa. Siirrä seos pursotuspussiin ja pursota kuorrute kakun päälle. Koristele kakku esimerkiksi rouhituilla pippureilla ja tuoreilla yrteillä.