Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota lihat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
-
Halkaise valkosipulit ja kypsennä niitä öljytyssä foliovuoassa keskilämpöisessä grillissä tai parilalla.
-
Jäähdytä sipulit haaleiksi. Irrota leikkauspinnaltaan ruskistuneet, pehmeiksi kypsyneet kynnet kuorista ja hienonna ne.
-
Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon valkosipulit, majoneesi ja mustapippuri. Anna maustua tunnin verran.
-
Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Levitä valmiille lihalle valkosipulitahnaa ja koristele yrttisilpulla.