Frittikinkku ja punajuuriblinejä

Frittikinkku ja punajuuriblinejä

Kokonaisaika: 140 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

  • Paista kinkku pakkauksessaan haluamaasi kypsyyteen ja anna jäähtyä puolisen tuntia.

  • Sekoita pienessä kulhossa sinappi ja keltuainen. Pyörittele kinkku seoksessa ja ja sen jälkeen pankojauhoissa kauttaaltaan. Painele vielä joka puolelta, että pankojauhot tarttuvat hyvin kinkun pintaan.

  • Kaada öljy vetoisuudeltaan neljän litran kattilaan. Kuumenna öljy 180 asteeseen.

  • Upota kinkku reikäkauhalla varovasti rasvaan ja paista noin 2-3 minuuttia tai kunnes pinta on kullan ruskea. Nosta kinkku hetkeksi talouspaperin päälle, jotta enin öljy valuu pois.

  • Tarjoa lämpimänä punajuuriblinien sekä pottuvoin kera.

Punajuuriblinit

  • Sekoita maito sekä jauhot punajuuri-vuohenjuustomassan joukkoon ja anna saostua 30 minuuttia.

  • Lisää keltuaiset ja nostele sekaan vaahdotettu valkuainen. Paista blinit lettupannulla kirkastetussa voissa rapeiksi.

Kokeile reseptejä