Frittikinkku

Frittikinkku

0 arviota
Kokonaisaika: 140 min
Kypsennysaika: 120 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Paista kinkku pakkauksessaan haluamaasi kypsyyteen (75-80 astetta) ja anna jäähtyä puolisen tuntia.
Sekoita pienessä kulhossa sinappi ja keltuainen. Pyörittele kinkku seoksessa ja ja sen jälkeen pankojauhoissa kauttaaltaan. Painele vielä joka puolelta, että pankojauhot tarttuvat hyvin kinkun pintaan.

Kaada öljy vetoisuudeltaan neljän litran kattilaan. Kuumenna öljy 180 asteeseen. Upota kinkku reikäkauhalla varovasti rasvaan ja paista noin 2-3 minuuttia tai kunnes pinta on kullan ruskea. Nosta kinkku hetkeksi talouspaperin päälle, jotta enin öljy valuu pois. Tarjoa lämpimänä punajuuriblinien sekä pottuvoin kera.