Georgialaiset possuvartaat ja yrtti-tomaattikastike

Georgialaiset possuvartaat ja yrtti-tomaattikastike

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Laita kaikki kastikeainekset yleiskoneen kulhoon ja surauta karkeaksi kastikkeeksi. Anna maustua ainakin tunti ennen tarjoilua.

  • Poista fileestä kalvot ja leikkaa filee kuutioiksi tai pitkiksi pötköiksi. Töki possun varraspalat liotettuihin varrastikkuihin.

  • Grillaa vartaita noin 6 minuutin ajan välillä käännellen kypsiksi. Sivele osa maustekastikkeesta vartaisiin grillauksen loppuvaiheessa.

  • Tarjoa grillatut vartaat georgialaisen yrtti-tomaattikastikkeen ja esimerkiksi paahdettujen pottujen kera.

Kokeile reseptejä