Gnocchivuoka Sinisestä Lenkistä

Gnocchivuoka Sinisestä Lenkistä

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Voitele uunivuoka rypsiöljyllä. Kuori ja viipaloi lenkki. Lohko tomaatit ronskeiksi paloiksi. Revi mozzarellat paloiksi.

  • Ruskista makkaraviipaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi. Jätä parikymmentä viipaletta ruskistamatta.

  • Yhdistä kaikki ainekset vuokaan ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Jätä ruskistamattomat makkaraviipaleet vuoan päällimmäiseksi.

  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kera.

Kokeile reseptejä