Gochujangpossua ja riisiä
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa paksoi pitkittäin neljään osaan. Paista fileesuikaleet kuumalla pannulla seesamiöljyssä kypsiksi.
-
Lisää pannulle paksoiviipaleet ja jatka paistamista, kunnes paksoi alkaa saamaan väriä ja pehmenemään. Mausta suolalla.
-
Lisää mukaan valkosipuli ja jatka hetki paistamista. Lisää joukkoon gochujang-tahna, sweet chili ja loraus vettä. Kuumenna kuumaksi ja viimeistele ruohosipulilla.
-
Huuhtele riisi huolellisesti ja laita kattilaan. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää.
-
Sekoita mukaan sushietikka ja suola.