Gochujangpossua ja riisiä

Gochujangpossua ja riisiä

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Leikkaa paksoi pitkittäin neljään osaan. Paista fileesuikaleet kuumalla pannulla seesamiöljyssä kypsiksi.

  • Lisää pannulle paksoiviipaleet ja jatka paistamista, kunnes paksoi alkaa saamaan väriä ja pehmenemään. Mausta suolalla.

  • Lisää mukaan valkosipuli ja jatka hetki paistamista. Lisää joukkoon gochujang-tahna, sweet chili ja loraus vettä. Kuumenna kuumaksi ja viimeistele ruohosipulilla.

  • Huuhtele riisi huolellisesti ja laita kattilaan. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää.

  • Sekoita mukaan sushietikka ja suola.

Kokeile reseptejä