Gochujangpossua ja riisiä

Gochujangpossua ja riisiä

0 arviota
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa paksoi pitkittäin neljään osaan. Paista fileesuikaleet kuumalla pannulla seesamiöljyssä kypsiksi. Lisää pannulle paksoiviipaleet ja jatka paistamista, kunnes paksoi alkaa saamaan väriä ja pehmenemään. Mausta suolalla. Lisää mukaan valkosipuli ja jatka hetki paistamista. Lisää joukkoon gochujang-tahna, sweet chili ja loraus vettä. Kuumenna kuumaksi ja viimeistele ruohosipulilla.

Huuhtele riisi huolellisesti ja laita kattilaan. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää. Sekoita mukaan sushietikka ja suola.

Sinua saattaisi kiinnostaa