Grill Rub kasslerpihvejä, grillattuja neulapapuja ja nopea bearnaise

Grill Rub kasslerpihvejä, grillattuja neulapapuja ja nopea bearnaise

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Hienonna salotti ja murskaa valkosipuli veitsen lappeella. Yhdistä kattilassa etikka, vesi, sipulit ja timjami. Kiehauta ja anna kiehua, kunnes nesteestä on jäljellä puolet. Siivilöi neste korkeaan kapeapohjaiseen astiaan. Lisää joukkoon keltuaiset. Kuumenna voi kiehuvaksi ja ”poraa” voi ohuena nauhana keltuaisten joukkoon sauvasekoittimella. Mikäli kaikki menee kuten tarinoissa, kastike emulgoituu ihanan täyteläiseksi kastikkeeksi. Hienonna rakuuna ja lisää silppu kastikkeen joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.

Grillaa kasslerpihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Grillaa neulapavut nopeasti kuumassa grillissä. Kippaa grillatut pavut kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria, sekoita ja tarjoa kasslerpihvien ja bearnaisen lisukkeena.