Grill Rub kasslerpihvejä, grillattuja neulapapuja ja nopea bearnaise
Valmistusohje
-
Hienonna salotti ja murskaa valkosipuli veitsen lappeella. Yhdistä kattilassa etikka, vesi, sipulit ja timjami. Kiehauta ja anna kiehua, kunnes nesteestä on jäljellä puolet.
-
Siivilöi neste korkeaan kapeapohjaiseen astiaan. Lisää joukkoon keltuaiset.
-
Kuumenna voi kiehuvaksi ja ”poraa” voi ohuena nauhana keltuaisten joukkoon sauvasekoittimella. Mikäli kaikki menee kuten tarinoissa, kastike emulgoituu ihanan täyteläiseksi kastikkeeksi.
-
Hienonna rakuuna ja lisää silppu kastikkeen joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
-
Grillaa kasslerpihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen.
-
Grillaa neulapavut nopeasti kuumassa grillissä. Kippaa grillatut pavut kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria, sekoita ja tarjoa kasslerpihvien ja bearnaisen lisukkeena.