Grill Rub kasslerpihvejä, grillattuja neulapapuja ja nopea bearnaise

Grill Rub kasslerpihvejä, grillattuja neulapapuja ja nopea bearnaise

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Hienonna salotti ja murskaa valkosipuli veitsen lappeella. Yhdistä kattilassa etikka, vesi, sipulit ja timjami. Kiehauta ja anna kiehua, kunnes nesteestä on jäljellä puolet.

  • Siivilöi neste korkeaan kapeapohjaiseen astiaan. Lisää joukkoon keltuaiset.

  • Kuumenna voi kiehuvaksi ja ”poraa” voi ohuena nauhana keltuaisten joukkoon sauvasekoittimella. Mikäli kaikki menee kuten tarinoissa, kastike emulgoituu ihanan täyteläiseksi kastikkeeksi.

  • Hienonna rakuuna ja lisää silppu kastikkeen joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.

  • Grillaa kasslerpihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen.

  • Grillaa neulapavut nopeasti kuumassa grillissä. Kippaa grillatut pavut kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria, sekoita ja tarjoa kasslerpihvien ja bearnaisen lisukkeena.

Kokeile reseptejä