Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Valmista voi. Sekoita sinihomejuustovoin ainekset keskenään huolellisesti ja kääri kelmuun pötkyläksi. Jäähdytä jääkaapissa pari kolme tuntia.

  • Leikkaa entrecôtesta neljä parin sentin paksuista pihviä ja grillaa ne kuumassa grillissä noin 2,5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat medium-kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna vetäytyä ainakin viisi minuuttia.

  • Lohko sikurit neljään osaan ja pyörittele ne oliiviöljyssä. Grillaa kuumassa grillissä niihin molemmin puolin hyvä väri. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Tarjoa pihvit grillatun sikurin ja sinihomejuustovoin kanssa.

Kokeile reseptejä