Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Valmista voi. Sekoita sinihomejuustovoin ainekset keskenään huolellisesti ja kääri kelmuun pötkyläksi. Jäähdytä jääkaapissa pari kolme tuntia.

Leikkaa entrecôtesta neljä parin sentin paksuista pihviä ja grillaa ne kuumassa grillissä noin 2,5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat medium-kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna vetäytyä ainakin viisi minuuttia.

Lohko sikurit neljään osaan ja pyörittele ne oliiviöljyssä. Grillaa kuumassa grillissä niihin molemmin puolin hyvä väri. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa pihvit grillatun sikurin ja sinihomejuustovoin kanssa.