Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Valmista voi. Sekoita sinihomejuustovoin ainekset keskenään huolellisesti ja kääri kelmuun pötkyläksi. Jäähdytä jääkaapissa pari kolme tuntia.
-
Leikkaa entrecôtesta neljä parin sentin paksuista pihviä ja grillaa ne kuumassa grillissä noin 2,5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat medium-kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna vetäytyä ainakin viisi minuuttia.
-
Lohko sikurit neljään osaan ja pyörittele ne oliiviöljyssä. Grillaa kuumassa grillissä niihin molemmin puolin hyvä väri. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Tarjoa pihvit grillatun sikurin ja sinihomejuustovoin kanssa.