
Grillattu Hot Dog à la Lombardia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Haastava
Valmistusohje
Aloita valmistamalla pestomajoneesi. Sekoita kaikki pestomajoneesin ainekset huolellisesti keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
Leikkaa fenkoli paperinohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä. Mitä ohuempaa, sen parempi. Laita viipaleet kulhoon ja sekoita joukkoon raastettu sitruunan kuori ja mehu, basilika ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa makkarat kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin värisiksi. Nosta makkarat tämän jälkeen miedompaan lämpöön kypsymään noin 8 minuutiksi. Kuumenna hot dog -sämpylät grillissä ja kokoa hodarit niin, että makkara menee pohjimmaiseksi. Nauti.