Grillattu possu-sandwich, punakaalisalaattia ja bbq-ketsuppia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Aloita punakaalisalaatista. Hienonna korianteri. Sekoita punaviinietikka, rypsiöljy, suola ja hunaja keskenään huolellisesti.
-
Kaada seos ohueksi viipaloidun punakaalin joukkoon. Lisää mukaan hienonnettu korianteri ja sekoita. Anna maustua tarjoiluun asti.
-
Sekoita BBQ-ketsupin ainekset keskenään.
-
Grillaa grillispihvejä kuumassa grillissä noin 1,5 minuuttia per puoli. Grillaa ananasviipaleisiin kaunis väri molemmin puolin. Lämmitä briossit grillissä.
-
Täytä sandwichit grillatuilla grillisiivuilla, ananaksella, punakaalisalaatilla sekä BBQ-ketsupilla ja nauti heti.