Grillattu possu-sandwich, punakaalisalaattia ja bbq-ketsuppia

Grillattu possu-sandwich, punakaalisalaattia ja bbq-ketsuppia

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Aloita punakaalisalaatista. Hienonna korianteri. Sekoita punaviinietikka, rypsiöljy, suola ja hunaja keskenään huolellisesti.

  • Kaada seos ohueksi viipaloidun punakaalin joukkoon. Lisää mukaan hienonnettu korianteri ja sekoita. Anna maustua tarjoiluun asti.

  • Sekoita BBQ-ketsupin ainekset keskenään.

  • Grillaa grillispihvejä kuumassa grillissä noin 1,5 minuuttia per puoli. Grillaa ananasviipaleisiin kaunis väri molemmin puolin. Lämmitä briossit grillissä.

  • Täytä sandwichit grillatuilla grillisiivuilla, ananaksella, punakaalisalaatilla sekä BBQ-ketsupilla ja nauti heti.

Kokeile reseptejä