

Grillattu possu-sandwich, punakaalisalaattia ja bbq-ketsuppia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
Aloita punakaalisalaatista. Hienonna korianteri. Sekoita punaviinietikka, rypsiöljy, suola ja hunaja keskenään huolellisesti. Kaada seos ohueksi viipaloidun punakaalin joukkoon. Lisää mukaan hienonnettu korianteri ja sekoita. Anna maustua tarjoiluun asti.
Sekoita BBQ-ketsupin ainekset keskenään.
Grillaa grillispihvejä kuumassa grillissä noin 1,5 minuuttia per puoli. Grillaa ananasviipaleisiin kaunis väri molemmin puolin. Lämmitä briossit grillissä.
Täytä sandwichit grillatuilla grillisiivuilla, ananaksella, punakaalisalaatilla sekä BBQ-ketsupilla ja nauti heti.