Grillattu valkosipulimajoneesi

Grillattu valkosipulimajoneesi

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Grillaa kokonainen valkosipuli kuorineen keskilämmöllä noin 15 minuutin ajan välillä käännellen. Valkosipulin pinta saa ottaa ihan reilusti tummaa väriä, eikä sitä pidä säikähtää. Jäähdytä valkosipuli jääkaapissa. 

  • Leikkaa jäähtynyt valkosipuli vaakatasossa halki ja purista kynnet kulhoon majoneesin joukkoon. Lisää mukaan sitruunamehu ja mausta suolalla. Surauta sauvasekoittimella sileäksi. 

  • Tarjoa grillattu valkosipulimajoneesi HK Viljaporsaan ribsien, kasvisten ja raikkaan salaatin kera. 

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää