

Grillattu varhaisperuna-parsasalaatti
Valmistusohje
-
Esikeitä varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä, noin 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat lähestulkoon kypsiä.
-
Leikkaa parsojen juuresta puumaiset osat (1-2 cm) pois.
-
Pyöräytä potut ja parsat rypsiöljyssä. Grillaa kuumassa grillissä kauniin värisiksi, niin että perunat ovat täysin kypsiä. Parsat tulisi jäädä napakoiksi. Voit halutessasi puolittaa parsat ennen sekoittamista. Anna perunoiden ja parsojen jäähtyä noin huoneenlämpöisiksi.
-
Laita hieman jäähtyneet perunat ja parsat laakeaan kulhoon ja sekoita mukaan ranskankerma, hienonnettu lehtipersilja, sitruunamehu sekä kuori. Mausta oman maun mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Tarjoa grillatun HK Viljaporsaan Grillipala ulkofile Classic BBQ:n ja HK Maakarit makkaroiden kaverina.