Grillattu viljaporsaan kasslerlankku, broccoliinia ja maapähkinäkastiketta Kape Aihisen tapaan
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta.
-
Grillaa liha kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin väriseksi. Jatka kypsennystä epäsuoralla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes liha mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa ennen viipalointia.
-
Yhdistä kastikkeen ainekset blenderissä ja surauta sileäksi kastikkeeksi.
-
Grillaa broccoliinit ja nosta lautaselle, ja mausta persiljalla, chilillä, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Raasta lopuksi päälle parmesaanijuustoa.