Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia

Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi punasipuli paksuiksi kiekoiksi ja grillaa kiekkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes sipuli alkaa pehmenemään.

  • Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet laakealle astialle. Pirskottele päälle punaviinietikkaa sekä oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita joukkoon grillatut punasipuliviipaleet ja anna maustua.

  • Sekoita kaikki sahramiaiolin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

  • Grillaa makkaroita keskilämmöllä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes makkarat ovat kauniisti saaneet väriä ja läpikotaisin kuumia.

  • Tarjoa grillatut HK Kabanossi® Chorizo -makkarat paahteisen punasipuli-tomaattisalaatin ja sahramiaiolin kera.

Kokeile reseptejä