Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi punasipuli paksuiksi kiekoiksi ja grillaa kiekkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes sipuli alkaa pehmenemään.
-
Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet laakealle astialle. Pirskottele päälle punaviinietikkaa sekä oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita joukkoon grillatut punasipuliviipaleet ja anna maustua.
-
Sekoita kaikki sahramiaiolin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
-
Grillaa makkaroita keskilämmöllä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes makkarat ovat kauniisti saaneet väriä ja läpikotaisin kuumia.
-
Tarjoa grillatut HK Kabanossi® Chorizo -makkarat paahteisen punasipuli-tomaattisalaatin ja sahramiaiolin kera.