
Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Viipaloi punasipuli paksuiksi kiekoiksi ja grillaa kiekkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet laakealle astialle. Pirskottele päälle punaviinietikkaa sekä oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita joukkoon grillatut punasipuliviipaleet ja anna maustua.
Sekoita kaikki sahramiaiolin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
Grillaa makkaroita keskilämmöllä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes makkarat ovat kauniisti saaneet väriä ja läpikotaisin kuumia.
Tarjoa grillatut HK Kabanossi® Chorizo -makkarat paahteisen punasipuli-tomaattisalaatin ja sahramiaiolin kera.