Grillattua naudan fileetä, tomaatti-punasipulisalaattia ja avokadocreme
Valmistusohje
-
Leikkaa sipuli ihan ohuiksi viipaleiksi. Sekoita mukaan valkoviinietikka, öljy ja sokeri. Anna marinoitua tunnin ajan.
-
Viipaloi tomaatti ja sekoita joukkoon marinoitu sipuli. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Kuori ja poista kivi avokadosta. Soseuta sileäksi sauvasekoittajalla sitruunamehun kanssa. Sekoita lusikalla mukaan ranskankerma, suola ja pippuri. Anna maustua kylmässä noin puoli tuntia.
-
Grillaa tai pariloi fileeseen hyvä väri molemmin puolin. Aseta paistiin sisälämpömittari ja paista 120 asteisessa uunissa tai epäsuoralla tulella grillissä, kunnes mittari näyttää 58 astetta. Mausta molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Pyöräytä folioon ja anna vetäytyä ainakin 20 minuuttia ennen leikkaamista.
-
Tarjoa avokadocremen ja tomaatti-punasipulisalaatin kera.