Grillattua naudan fileetä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

Grillattua naudan fileetä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

Nopea tryffelillä maustettu punaviinikastike

  • Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi ja tryffeliöljy. Pidä lämpimänä.

Petite tender

  • Grillaa sisäfilee noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes sisälämpö on 52 astetta. Ota liha pois grillistä ja anna vetäytyä foliossa 10 minuuttia.

Pavut

  • Pyörittele pavut rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Grillaa papuja kuumassa grillissä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja ovat napakan kypsiä.

  • Tarjoa grillattu naudan sisäfilee papujen ja tryffelillä maustetun nopean punaviinikastikkeen kera.

Kokeile reseptejä