Grillattua naudan fileetä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
Nopea tryffelillä maustettu punaviinikastike
-
Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi ja tryffeliöljy. Pidä lämpimänä.
Petite tender
-
Grillaa sisäfilee noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes sisälämpö on 52 astetta. Ota liha pois grillistä ja anna vetäytyä foliossa 10 minuuttia.
Pavut
-
Pyörittele pavut rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Grillaa papuja kuumassa grillissä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja ovat napakan kypsiä.
-
Tarjoa grillattu naudan sisäfilee papujen ja tryffelillä maustetun nopean punaviinikastikkeen kera.