Grillattua naudan fileetä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

Grillattua naudan fileetä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Nopea tryffelillä maustettu punaviinikastike:

Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi ja tryffeliöljy. Pidä lämpimänä.

Petite tender:

Grillaa sisäfilee noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes sisälämpö on 52 astetta. Ota liha pois grillistä ja anna vetäytyä foliossa 10 minuuttia.

Pavut:

Pyörittele pavut rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Grillaa papuja kuumassa grillissä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja ovat napakan kypsiä.

Tarjoa grillattu naudan sisäfilee papujen ja tryffelillä maustetun nopean punaviinikastikkeen kera.

 

Kokeile reseptejä