Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia

Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes ovat napakan kypsiä ja jäähdytä nopeasti jäävedessä.

  • Sekoita pavut, idut ja puolet vinegretista kulhossa ja anna tekeytyä kylmässä grillauksen ajan.

  • Grillaa viipaloitu kassler keskilämmöllä välillä käännellen noin 25-30 minuuttia kunnes liha on kypsää ja mureaa.
    Pensselöi loput vinegretistä grillaamisen loppuvaiheessa pihvien pintaan.

  • Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Seesami-chili -vinegretti

  • Laita kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin ja kansi kiinni.
    Hyrskytä purkkia voimakkaasti muutama sekunti ja vinegretti on valmis.

Kokeile reseptejä