Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes ovat napakan kypsiä ja jäähdytä nopeasti jäävedessä.
-
Sekoita pavut, idut ja puolet vinegretista kulhossa ja anna tekeytyä kylmässä grillauksen ajan.
-
Grillaa viipaloitu kassler keskilämmöllä välillä käännellen noin 25-30 minuuttia kunnes liha on kypsää ja mureaa.
Pensselöi loput vinegretistä grillaamisen loppuvaiheessa pihvien pintaan. -
Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Seesami-chili -vinegretti
-
Laita kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin ja kansi kiinni.
Hyrskytä purkkia voimakkaasti muutama sekunti ja vinegretti on valmis.