

Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Haastava
Valmistusohje
Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes ovat napakan kypsiä ja jäähdytä nopeasti jäävedessä.
Sekoita pavut, idut ja puolet vinegretista kulhossa ja anna tekeytyä kylmässä grillauksen ajan.
Grillaa viipaloitu kassler keskilämmöllä välillä käännellen noin 25-30 minuuttia kunnes liha on kypsää ja mureaa.
Pensselöi loput vinegretistä grillaamisen loppuvaiheessa pihvien pintaan.
Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Seesami-chili -vinegretti:
Laita kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin ja kansi kiinni.
Hyrskytä purkkia voimakkaasti muutama sekunti ja vinegretti on valmis.