Grillattua porsaan sisäfileetä ja uuniperunoita
Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Aloita valmistamalla marinadi. Sekoita ainekset keskenään. Poista sisäfileestä kalvot ja laita se marinadiin yön yli välillä käännellen.
-
Pese Rosamunda-perunat ja töki niihin haarukalla reikiä. Kääri perunat alumiinifolioon ja kypsennä 175 asteessa uunissa noin 1 tunti.
-
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa kauttaaltaan välillä käännellen noin 20 minuuttia. Loppuvaiheessa voit nostaa lihan folion sisään ja antaa sen vetäytyä hetken aikaa ennen kuin viipaloit sen tarjolle.
-
Valmista kastike. Lisää creme fraichen joukkoon silputtua paprikaa, rucolaa ja basilikaa silppuna, sinappia, mustapippuria ja ripaus suolaa.
-
Viipaloi porsaan sisäfilee ja tarjoa uuniperunan ja kylmän kastikkeen kanssa.