Grillattua possua punajuurten ja ndujan kera

Grillattua possua punajuurten ja ndujan kera

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuori ja leikkaa punajuuret lohkoiksi. Sekoita punajuurilohkojen joukkoon rypsiöljy ja nduja. Mausta mustapippurilla ja jaa punajuuret neljään folionyyttiin. 

  • Grillaa nyyttejä melko matalalla lämmöllä noin 50 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Avaa nyytit ja viimeistele punajuuret silputulla lehtipersiljalla. 

  • Grillaa tällä välin fileepihvit kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli kauniin värisiksi ja mehevän kypsiksi. 

  • Tarjoa grillatut fileepihvit nduja-punajuurten ja raikkaan salaatin kera. 

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää