

Grillattua possun fileetä, teriyakimajoneesia ja paksoisalaatti
Valmistusohje
Pikkelöity retiisi
-
Leikkaa retiisit puliksi tai neljään osaan lohkoiksi.
-
Sekoita riisiviinietikka, sokeri, suola ja vesi pienessä kulhossa, kunnes sokeri ja suola liukenevat. Kaada seos retiisien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua noin 30 minuuttia jääkaapissa.
Grillattu possu
-
Grillaa possun fileet melko kuumassa grillissä noin 3 minutttia per puoli, kunnes pinnat ovat kauniisti paahtuneet ja liha on mehukkaan kypsää.
Grillattu paksoi
-
Halkaise pak choit puoliksi ja sivele ne kevyesti oliiviöljyllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Grillaa paksoita noin 2-3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja hieman pehmenevät, mutta jäävät rapsakoiksi.
Teriyakimajoneesi
-
Yhdistä kaikki ainekset huolellisesti keskenään.
Kokoaminen
-
Ota pikkelöidyt retiisit jääkaapista ja valuta ne kevyesti. (voit säästää pikkelilientä myös erikseen kastikkeena).
-
Laita grillatut paksoit kulhoon. Lisää pikkelöidyt retiisit ja sekoita kevyesti.
-
Tarjoa grillatun possun ja paksoisalaatin kanssa teriyakimajoneesia. Viimeistele halutessasi tuoreella chilillä, seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.