Grillattua possun fileetä, teriyakimajoneesia ja paksoisalaatti

Grillattua possun fileetä, teriyakimajoneesia ja paksoisalaatti

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Pikkelöity retiisi

  • Leikkaa retiisit puliksi tai neljään osaan lohkoiksi.

  • Sekoita riisiviinietikka, sokeri, suola ja vesi pienessä kulhossa, kunnes sokeri ja suola liukenevat. Kaada seos retiisien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua noin 30 minuuttia jääkaapissa.

Grillattu possu

  • Grillaa possun fileet melko kuumassa grillissä noin 3 minutttia per puoli, kunnes pinnat ovat kauniisti paahtuneet ja liha on mehukkaan kypsää.

Grillattu paksoi

  • Halkaise pak choit puoliksi ja sivele ne kevyesti oliiviöljyllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.  

  • Grillaa paksoita noin 2-3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja hieman pehmenevät, mutta jäävät rapsakoiksi.

Teriyakimajoneesi

  • Yhdistä kaikki ainekset huolellisesti keskenään.

Kokoaminen

  • Ota pikkelöidyt retiisit jääkaapista ja valuta ne kevyesti. (voit säästää pikkelilientä myös erikseen kastikkeena).

  • Laita grillatut paksoit kulhoon. Lisää pikkelöidyt retiisit ja sekoita kevyesti.

  • Tarjoa grillatun possun ja paksoisalaatin kanssa teriyakimajoneesia. Viimeistele halutessasi tuoreella chilillä, seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää