

Grillattua possun ribsiä ja aasialainen wasabi-coleslaw
Valmistusohje
Ribsit
-
Kuumenna suuressa kattilassa vesi kiehuvaksi. Poista ribsien pakkauksesta etiketti ja aseta ribsit pakkauksessaan veteen. Siirrä kattila 90-100 asteiseen uuniin ja kypsennä 2,5 tuntia. Huom. Ribsien pakkaus saattaa hieman turvota kypsentäessä.
Wasabi-coleslaw
-
Sekoita majoneesi, wasabitahna, riisiviinietikka, hunaja ja suola sekä pippuri pienessä kulhossa. Maista ja säädä tarvittaessa wasabin määrää ja makeutta, jotta saat juuri sopivan makuyhdistelmän.
-
Leikkaa kaalit ohuen ohuiksi suikaleiksi ja nosta ne isoon kulhoon. Lisää joukkoon suola sekä seesamiöljy ja anna maustua muutama minuutti. Lisää wasabikastike ja sekoita hyvin. Nosta kulho maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Viimeistely
-
Poista kypsät ribsit pakkauksesta ja grillaa kuumassa grillissä kaunis paahtunut grillipinta. Voit sivellä ribsejä vielä halutessasi teriyakikastikkeella.
-
Viimeistele annos paahdetuilla seesaminsiemenillä ja tarjoa.