

Grillattua raakamakkaraa ja dijonilla maustettua hapankaalia
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Valuta hapankaalista enin neste pois. Kuori ja viipaloi sipuli. Ruskista sipuli ja kaprikset kevyesti rypsiöljyssä. Lisää mukaan hapankaali. Jatka freesaamista, kunnes hapankaalin nesteet on haihtuneet. Lisää mukaan dijonsinappi ja ranskankerma. Hauduttele välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Grillaa raakamakkarat keskilämmöllä välillä käännellen noin 8-10 minuuttia kypsiksi. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua, että makkaran nesteet ennättävät hieman tasoittua.
-
Tarjoa grillatut raakamakkarat haudutetun hapankaalin ja suolakurkkujen kera.