
Grillattua raakamakkaraa ja lehtikaali-omenasalaattia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
Poista lehtikaalista kova ruoto mahdollisimman tarkkaan ja revi lehdet pienemmiksi. Kiehauta kattilassa noin kolme litraa vettä ja ryöppää lehtikaaleja siinä noin minuutin ajan. Jäähdytä lehtikaalit nopeasti jäävedessä, valuta ja kuivaa hyvin. Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi ja silppua sellerin varsi. Sekoita lehtikaali, omenaviipaleet, sellerisilppu, Dijon-sinappi ja majoneesi keskenään. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla sekä sitruunan kuorella ja mehulla.
Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) keskilämmöllä välillä käännellen ja tarjoa lehtikaali-omenasalaatin kera.