

Grillattua raakamakkaraa ja lehtikaali-omenasalaattia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Poista lehtikaalista kova ruoto mahdollisimman tarkkaan ja revi lehdet pienemmiksi.
-
Kiehauta kattilassa noin kolme litraa vettä ja ryöppää lehtikaaleja siinä noin minuutin ajan. Jäähdytä lehtikaalit nopeasti jäävedessä, valuta ja kuivaa hyvin.
-
Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi ja silppua sellerin varsi. Sekoita lehtikaali, omenaviipaleet, sellerisilppu, Dijon-sinappi ja majoneesi keskenään. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla sekä sitruunan kuorella ja mehulla.
-
Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) keskilämmöllä välillä käännellen ja tarjoa lehtikaali-omenasalaatin kera.