
Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Valmista ensin romescokastike.
Hauduta paprika, sipuli, chili ja valkosipuli pienessä määrässä oliiviöljyä pehmeäksi. Lisää etikka ja jatka hauduttamista, kunnes etikka on lähes haihtunut. Lisää joukkoon pähkinät sekä sokeri ja anna niiden hetki pehmentyä. Poraa koko komeus sauvasekoittajalla koko ajan oliiviöljyä lisäten, kunnes tahna on sopivan paksuista. Mausta suolalla ja vasta rouhitulla mustapippurilla.
Grillaa makkaroihin vauhtiraidat ja laita kypsymään 180 asteiseen uuniin noin 8 minuutiksi. Tarjoa makkarat romescokastikkeen kanssa ja tiputtelen pintaan vielä Tabascoa maun mukaan.