Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa

Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Valmista ensin romescokastike. Hauduta paprika, sipuli, chili ja valkosipuli pienessä määrässä oliiviöljyä pehmeäksi.

  • Lisää etikka ja jatka hauduttamista, kunnes etikka on lähes haihtunut. Lisää joukkoon pähkinät sekä sokeri ja anna niiden hetki pehmentyä.

  • Poraa koko komeus sauvasekoittajalla koko ajan oliiviöljyä lisäten, kunnes tahna on sopivan paksuista. Mausta suolalla ja vasta rouhitulla mustapippurilla.

  • Grillaa makkaroihin vauhtiraidat ja laita kypsymään 180 asteiseen uuniin noin 8 minuutiksi. Tarjoa makkarat romescokastikkeen kanssa ja tiputtele pintaan vielä Tabascoa maun mukaan.

Kokeile reseptejä