Grillattua rapeaa possun kylkeä ja koriantericoleslawta

Grillattua rapeaa possun kylkeä ja koriantericoleslawta

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan.

  • Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon korianterisilppu, majoneesia, sinappi, ripaus suolaa sekä mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.

  • Lorauta kylkiviipaleiden päälle ruokalusikallinen rypsiöljyä ja pyörittele lihapalat öljyssä. Asettele lihat vuoan pohjalle tasaisesti ja grillaa grillissä keskilämmöllä välillä käännellen noin 30 minuuttia, kunnes possu on kypsää ja mureaa.

  • Täytä perunarieska rapealla possunkyljellä, coleslaw'lla, amerikkalaisella sinapilla ja suolakurkuilla. Nauti.

Kokeile reseptejä