

Grillattua rapeaa possun kylkeä ja koriantericoleslawta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan.
-
Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon korianterisilppu, majoneesia, sinappi, ripaus suolaa sekä mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.
-
Lorauta kylkiviipaleiden päälle ruokalusikallinen rypsiöljyä ja pyörittele lihapalat öljyssä. Asettele lihat vuoan pohjalle tasaisesti ja grillaa grillissä keskilämmöllä välillä käännellen noin 30 minuuttia, kunnes possu on kypsää ja mureaa.
-
Täytä perunarieska rapealla possunkyljellä, coleslaw'lla, amerikkalaisella sinapilla ja suolakurkuilla. Nauti.