Grillattua varhaiskaalia, parmesaanimajoneesia ja ponzua

Grillattua varhaiskaalia, parmesaanimajoneesia ja ponzua

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Leikkaa varhaiskaalit koosta riippuen puoliksi tai neljänneksiin. Sivele kaalin pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.  

  • Sekoita majoneesi sekä parmesaani keskenään. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Voit myös surauttaa majoneesin sileämmäksi sauvasekoittimella. 

  • Levitä majoneesia tarjoiluastian pohjalle. Asettele päälle grillatut kaalit. Lorauta päälle ponzua ja tarjoa grillattujen ribsien ja vaikkapa makkaran kera. 

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää