Grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera

Grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Laita aiolin ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Siirrä jääkaappiin odottamaan. 

  • Leikkaa varhaiskaalit koosta riippuen puoliksi tai neljänneksiin. Sivele kaalin pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.  

  • Asettele grillatut varhaiskaalit tarjoiluastiaan. Pursota päälle sriracharaidat ja tarjoa pehmeän aiolin ja vaikkapa grillatun HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and Spicyn ja HK Maakarit makkaroiden kera. 

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää