

Grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Laita aiolin ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
-
Leikkaa varhaiskaalit koosta riippuen puoliksi tai neljänneksiin. Sivele kaalin pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Asettele grillatut varhaiskaalit tarjoiluastiaan. Pursota päälle sriracharaidat ja tarjoa pehmeän aiolin ja vaikkapa grillatun HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and Spicyn ja HK Maakarit makkaroiden kera.