Grillattua viljaporsaan fileetä, jalapenovoita ja maissi-sinihomejuustonyyttejä
Valmistusohje
-
Valmista ensin jalapenovoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun.
-
Laita maustevoi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.
-
Grillaa sisäfileeseen hyvä väri molemmin puolin. Tökkää lihan paksuimpaan kohtaan paistimittari (mielellään digitaalinen).
-
Vähennä grillin lämpöä ja jatka grillaamista miedolla lämmöllä, kunnes mittari näyttää lihan sisälämpötilaksi 70 astetta. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia.
-
Sekoita valutettu maissi, sinihomejuustomuru, lehtipersilja, valkosipuli ja rouhittu mustapippuri kulhossa sekaisin. Leikkaa foliosta noin 20 cm x 20 cm arkkeja ja annostele maissi-sinihomejuustoseosta arkeille.
-
Taittele foliot nyyteiksi ja grillaa keskilämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes juusto on hyvin sulanut ja maissit ovat kuumia.
-
Viipaloi vetäytynyt liha noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja tarjoa se maissi-sinihomejuustonyyttien ja jalapenovoin kera.