Grillattua viljaporsaan fileetä, jalapenovoita ja maissi-sinihomejuustonyyttejä

Grillattua viljaporsaan fileetä, jalapenovoita ja maissi-sinihomejuustonyyttejä

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Valmista ensin jalapenovoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun.

  • Laita maustevoi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.

  • Grillaa sisäfileeseen hyvä väri molemmin puolin. Tökkää lihan paksuimpaan kohtaan paistimittari (mielellään digitaalinen).

  • Vähennä grillin lämpöä ja jatka grillaamista miedolla lämmöllä, kunnes mittari näyttää lihan sisälämpötilaksi 70 astetta. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia.

  • Sekoita valutettu maissi, sinihomejuustomuru, lehtipersilja, valkosipuli ja rouhittu mustapippuri kulhossa sekaisin. Leikkaa foliosta noin 20 cm x 20 cm arkkeja ja annostele maissi-sinihomejuustoseosta arkeille.

  • Taittele foliot nyyteiksi ja grillaa keskilämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes juusto on hyvin sulanut ja maissit ovat kuumia.

  • Viipaloi vetäytynyt liha noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja tarjoa se maissi-sinihomejuustonyyttien ja jalapenovoin kera.

Kokeile reseptejä