Grillattuja baby back ribsejä ja kaali-punasipulisalaattia
Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Hiero rub mausteseos ribsien pintaan. Kääri ribsit folioon ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on kypsää ja irtoaa lähes luusta. Voit tehdä tämän vaiheen valmiiksi hyvin vaikka jo edellisenä päivänä ja jäähdyttää ribsit seuraavaa päivää varten.
-
Sekoita savuchiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.
-
Sekoita kaali-punasipulisalaatin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
-
Grillaa esikypsennetyt ribsit kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis grillattu ja rapea pinta. Leikkaa ribsit luiden välistä ja tarjoa kaali-punasipulisalaatin kera.