Grillattuja baby back ribsejä ja kaali-punasipulisalaattia

Grillattuja baby back ribsejä ja kaali-punasipulisalaattia

Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Hiero rub mausteseos ribsien pintaan. Kääri ribsit folioon ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on kypsää ja irtoaa lähes luusta. Voit tehdä tämän vaiheen valmiiksi hyvin vaikka jo edellisenä päivänä ja jäähdyttää ribsit seuraavaa päivää varten.

  • Sekoita savuchiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.

  • Sekoita kaali-punasipulisalaatin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

  • Grillaa esikypsennetyt ribsit kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis grillattu ja rapea pinta. Leikkaa ribsit luiden välistä ja tarjoa kaali-punasipulisalaatin kera.

Kokeile reseptejä