Grillattuja possun fileepihvejä, paahdettuja varhaisperunoita ja lipstikka-salsa verdeä.

Grillattuja possun fileepihvejä, paahdettuja varhaisperunoita ja lipstikka-salsa verdeä.

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Hienonna yrtit ja chili ja laita ne kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli ja limen kuoret. Sekoita mukaan limen mehu, oliiviöljy sekä suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarkista maku ja anna tekeytyä hetki kylmässä.

  • Puolita pestyt perunat. Hienonna valkosipulit ja lehtipersilja. Sekoita perunat, valkosipuli, lehtipersilja, rypsiöljy, suola ja pippuri keskenään.

  • Levitä uunipellille ja paahda 220-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniisti paahtuneita.

  • Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Hiero rub-mauste pihvien pintaan.

  • Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia per puoli. Grillaamisen loppuvaiheessa sivele mukana tullut glaseerauskastike pihvien molemmin puolin. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Kokeile reseptejä