![HK Viljaporsaan Minuuttipihvi® Kolme Pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/hk/3539-hk-viljaporsaan-minuuttipihvi--kolme-pippuria--350-g-20241119230213.png?preset=HK.3col.3/2.Max)
![Grillatut dark rub fileepihvit, vihreää parsaa ja yrtti-chiliöljyä](/globalassets/hk.fi/2.-reseptikuvat-2022/rypsiporsas_gourmet_fileepihvi_dark_rub_101350_crop.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut dark rub fileepihvit, vihreää parsaa ja yrtti-chiliöljyä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Silppua yrtit ja chili hienoksi. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla.
-
Grillaa fileepihvit molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi melko kovalla lämmöllä. Pihvit kypsyvät vikkelään, noin 5 minuutissa. Nosta pihvit vetäytymään folioon.
-
Sivele parsat rypsiöljyllä ja grillaa napakan kypsiksi. Mausta suolalla. Laita grillatut parsat tarjoiluastiaan ja kaada päälle yrtti-chiliöljy.
-
Tarjoa vetäytyneet fileepihvit parsojen ja vaikkapa chilimajoneesin kera.