Grillatut maissintähkät neljällä tavalla
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Pesto & Parmesan
-
Sivele kuumiksi grillatut maissintähkät pestolla ja ripottele pinnalle parmesanraastetta. Nauti kuumana!
Tulinen ja Makea
-
Kuumenna voi, sriracha ja fariinisokeri kattilassa, kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Vatkaa voimakkaasti tai pyöräytä sauvasekoittimella tasaiseksi. Sivelle maissintähkien pinnalle grillaamisen loppuvaiheessa.
Smoky & Crunchy
-
Grillaa ensin pekoni rapeaksi, anna jäähtyä ja murskaa rouheeksi. Sekoita keskenään pekoni- ja pähkinärouheet. Grillaa maissit ja sivele pintaan hunajaa. Pyörittele maissit rouheseoksessa.