Grillatut makkaratortillat salsa roja

Grillatut makkaratortillat salsa roja

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Pikkelöity Chili-Punasipuli

  • Kuumenna omenaviinietikka, vesi, sokeri ja suola kattilassa, kunnes sokeri liukenee. Lisää viipaloitu punasipuli ja chili, sekoita ja anna maustua vähintään 20 minuuttia. 

Salsa Roja

  • Halkaise tomaatit. Grillaa tai paahda tomaatit ja chili, kunnes ne saavat tummia pilkkuja. Jäähdytä. 

  • Soseuta ne yhdessä valkosipulin, juustokuminan, suolan, limettimehun ja oliiviöljyn kanssa.

Makkaroiden grillaus ja kokoaminen

  • Kuumenna grilli keskilämmölle. Grillaa makkarat noin 8–10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat mehukkaita ja pinnalta rapeita.

  • Viipaloi avokado. Grillaa tortillat nopeasti molemmin puolin, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä.

  • Kasaa grillatun tortillan päälle salaattia. Käytä makkarat kokonaisina tai leikkaa makkarat viipaleiksi ja lisää ne tortillan päälle. Lusikoi päälle Salsa Roja kastiketta.

  • Lisää viipaloitua avokadoa ja pikkelöityä chili-punasipulia. 

  • Ripottele pinnalle tuoretta korianteria ja kevätsipulia.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää