

Grillatut makkaratortillat salsa roja
Valmistusohje
Pikkelöity Chili-Punasipuli
-
Kuumenna omenaviinietikka, vesi, sokeri ja suola kattilassa, kunnes sokeri liukenee. Lisää viipaloitu punasipuli ja chili, sekoita ja anna maustua vähintään 20 minuuttia.
Salsa Roja
-
Halkaise tomaatit. Grillaa tai paahda tomaatit ja chili, kunnes ne saavat tummia pilkkuja. Jäähdytä.
-
Soseuta ne yhdessä valkosipulin, juustokuminan, suolan, limettimehun ja oliiviöljyn kanssa.
Makkaroiden grillaus ja kokoaminen
-
Kuumenna grilli keskilämmölle. Grillaa makkarat noin 8–10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat mehukkaita ja pinnalta rapeita.
-
Viipaloi avokado. Grillaa tortillat nopeasti molemmin puolin, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä.
-
Kasaa grillatun tortillan päälle salaattia. Käytä makkarat kokonaisina tai leikkaa makkarat viipaleiksi ja lisää ne tortillan päälle. Lusikoi päälle Salsa Roja kastiketta.
-
Lisää viipaloitua avokadoa ja pikkelöityä chili-punasipulia.
-
Ripottele pinnalle tuoretta korianteria ja kevätsipulia.