Grillatut porsaan fileepihvit toscanalaisten tomaattien kera

Grillatut porsaan fileepihvit toscanalaisten tomaattien kera

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Aloita maustevoin tekeminen hienontamalla kuoritut sipulit.

  • Sekoita huoneenlämpöiseen voihin kaikki muut ainekset. Muotoile leivinpaperin välissä voista pyöreä tanko, pane jääkaappiin ja anna jähmettyä.

  • Valmista sillä aikaa toscanalaiset tomaatit. Tee yrttisilpuista, öljystä, suolasta ja pippurista tahna. Halkaise tomaatit.

  • Kuumenna pannulla öljyä ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste.

  • Lorauta pannulle valkoviiniä. Lisää viiniä tarvittaessa. Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, tomaattien kypsyydestä riippuen.

  • Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa maustevoitangosta viipale grillattujen fileepihvien päälle. Tarjoile pihvit uusien perunoiden ja toscanalaisten tomaattien kanssa.

Kokeile reseptejä