Grillatut porsaan fileepihvit toscanalaisten tomaattien kera
Valmistusohje
-
Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Aloita maustevoin tekeminen hienontamalla kuoritut sipulit.
-
Sekoita huoneenlämpöiseen voihin kaikki muut ainekset. Muotoile leivinpaperin välissä voista pyöreä tanko, pane jääkaappiin ja anna jähmettyä.
-
Valmista sillä aikaa toscanalaiset tomaatit. Tee yrttisilpuista, öljystä, suolasta ja pippurista tahna. Halkaise tomaatit.
-
Kuumenna pannulla öljyä ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste.
-
Lorauta pannulle valkoviiniä. Lisää viiniä tarvittaessa. Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, tomaattien kypsyydestä riippuen.
-
Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa maustevoitangosta viipale grillattujen fileepihvien päälle. Tarjoile pihvit uusien perunoiden ja toscanalaisten tomaattien kanssa.