Grillatut possun entrecotepihvit ja sinihomejuusto-pekaanipähkinäsalaatti
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki café de Paris -voin ainekset huolellisesti keskenään. Pyöräytä voi pötköksi kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa.
-
Kuutioi kurkku ja tomaatti. Hienonna punasipuli. Murusta pähkinät kevyesti veitsellä. Murusta sinihomejuusto. Sekoita kurkku, tomaatti, punasipuli, pähkinät, sinihomejuusto, hunaja ja oliiviöljy tarjoiluastiassa. Anna maustua.
-
Pyöräytä possupihvit rypsiöljyssä. Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Nosta pihvit grillin yläritilälle (mikäli grillistäsi sellainen löytyy) tai muuhun lämpimään paikkaan kypsymään loppuun ja vetäytymään 10 minuutiksi.
-
Revi endiivi ja sekoita se muun salaatin joukkoon. Mausta salaatti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Tarjoa possun entrecôtepihvit sinihomejuusto-endiivisalaatin ja café de Paris -voin kera.