Grillatut possun entrecotepihvit ja sinihomejuusto-pekaanipähkinäsalaatti

Grillatut possun entrecotepihvit ja sinihomejuusto-pekaanipähkinäsalaatti

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Sekoita kaikki café de Paris -voin ainekset huolellisesti keskenään. Pyöräytä voi pötköksi kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa.

  • Kuutioi kurkku ja tomaatti. Hienonna punasipuli. Murusta pähkinät kevyesti veitsellä. Murusta sinihomejuusto. Sekoita kurkku, tomaatti, punasipuli, pähkinät, sinihomejuusto, hunaja ja oliiviöljy tarjoiluastiassa. Anna maustua.

  • Pyöräytä possupihvit rypsiöljyssä. Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Nosta pihvit grillin yläritilälle (mikäli grillistäsi sellainen löytyy) tai muuhun lämpimään paikkaan kypsymään loppuun ja vetäytymään 10 minuutiksi.

  • Revi endiivi ja sekoita se muun salaatin joukkoon. Mausta salaatti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Tarjoa possun entrecôtepihvit sinihomejuusto-endiivisalaatin ja café de Paris -voin kera.

Kokeile reseptejä