Grillatut possun fileepihvit, aiolia ja grillattua tomaatti-fetasalaattia à la Kape Aihinen

Grillatut possun fileepihvit, aiolia ja grillattua tomaatti-fetasalaattia à la Kape Aihinen

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 2-3 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä folion alla viitisen minuuttia.

Aioli:

Raasta valkosipuli majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia.

Paahdettu tomaatti-fetasalaatti:

Leikkaa tomaatit puoliksi ja paahda ne grillissä kevyesti. Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Hienonna valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi. Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja hienonnetulla basilikalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa