Grillatut possun fileepihvit, aiolia ja grillattua tomaatti-fetasalaattia à la Kape Aihinen

Grillatut possun fileepihvit, aiolia ja grillattua tomaatti-fetasalaattia à la Kape Aihinen

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 2-3 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä folion alla viitisen minuuttia.

Aioli

  • Raasta valkosipuli majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia.

Paahdettu tomaatti-fetasalaatti

  • Leikkaa tomaatit puoliksi ja paahda ne grillissä kevyesti. Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Hienonna valkosipuli.

  • Yhdistä kaikki ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi. Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja hienonnetulla basilikalla.