

Grillatut possun fileepihvit, aiolia ja grillattua tomaatti-fetasalaattia à la Kape Aihinen
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 2-3 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä folion alla viitisen minuuttia.
Aioli
-
Raasta valkosipuli majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua puolisen tuntia.
Paahdettu tomaatti-fetasalaatti
-
Leikkaa tomaatit puoliksi ja paahda ne grillissä kevyesti. Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Hienonna valkosipuli.
-
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi. Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja hienonnetulla basilikalla.