

Grillatut possun fileepihvit sekä grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Laita aiolin ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
-
Leikkaa varhaiskaalit puoliksi. Sivele pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Asettele grillatut kaalit tarjoiluastiaan. Pursota päälle sriracharaidat ja tarjoa aiolin sekä grillatun lihan ja makkaran kera
-
Grillaa grillipalat kuumahkossa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paahtunut ja liha on mehevän kypsää. Annan vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.