Grillatut possun fileepihvit sekä grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera

Grillatut possun fileepihvit sekä grillattua varhaiskaalia srirachan ja aiolin kera

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Laita aiolin ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Siirrä jääkaappiin odottamaan. 

  • Leikkaa varhaiskaalit puoliksi. Sivele pinnoille rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.  

  • Asettele grillatut kaalit tarjoiluastiaan. Pursota päälle sriracharaidat ja tarjoa aiolin sekä grillatun lihan ja makkaran kera

  • Grillaa grillipalat kuumahkossa grillissä noin 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paahtunut ja liha on mehevän kypsää. Annan vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua. 

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää