Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kiehauta kanaliemi kattilassa. Lisää kvinoa liemeen ja hauduttele kannen alla noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
-
Sekoita ponzudressingin ainekset keskenään.
-
Sekoita pakkauksen mukana tuleva kastike lihojen joukkoon kulhossa. Töki lihapalat vartaisiin ja grillaa mehevän kypsiksi kuumassa grillissä.
-
Pyörittele broccoliinit rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Grillaa kuumassa grillissä napakan kypsiksi ja kauniin värisiksi.
-
Tarjoa possuvartaat grillattujen broccoliinien, kvinoan ja ponzudressingin kera. Viimeistele silputulla korianterilla.