Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

1 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Kiehauta kanaliemi kattilassa. Lisää kvinoa liemeen ja hauduttele kannen alla noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.

Sekoita ponzudressingin ainekset keskenään.

Sekoita pakkauksen mukana tuleva kastike lihojen joukkoon kulhossa. Töki lihapalat vartaisiin ja grillaa mehevän kypsiksi kuumassa grillissä.

Pyörittele broccoliinit rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Grillaa kuumassa grillissä napakan kypsiksi ja kauniin värisiksi.

Tarjoa possuvartaat grillattujen broccoliinien, kvinoan ja ponzudressingin kera. Viimeistele silputulla korianterilla.