Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kiehauta kanaliemi kattilassa. Lisää kvinoa liemeen ja hauduttele kannen alla noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.

  • Sekoita ponzudressingin ainekset keskenään.

  • Sekoita pakkauksen mukana tuleva kastike lihojen joukkoon kulhossa. Töki lihapalat vartaisiin ja grillaa mehevän kypsiksi kuumassa grillissä.

  • Pyörittele broccoliinit rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Grillaa kuumassa grillissä napakan kypsiksi ja kauniin värisiksi.

  • Tarjoa possuvartaat grillattujen broccoliinien, kvinoan ja ponzudressingin kera. Viimeistele silputulla korianterilla.

Kokeile reseptejä