Grillatut viljaporsaan fileepihvit ja kirkas coleslaw

Grillatut viljaporsaan fileepihvit ja kirkas coleslaw

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Maustevoi

  • Pehmitä voi huoneen lämmössä. Hienonna persilja, kaprikset ja anjovikset. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään.

  • Levitä pöydälle kelmua ja lusikoi voi kelmulle pitkäksi pötköksi. Rullaa voista tiivis pötkö ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Coleslaw

  • Vatkaa hunaja, etikka, suola ja öljy sekaisin. Suikaloi kaali ja porkkana. Viipaloi chili ja kevätsipuli.

  • Sekoita vihannekset keskenään ja kaada vinegretti joukkoon. Anna maustua viisitoista minuuttia. Paahda suolapähkinät ja ripottele coleslaw´n päälle.

  • Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 3-5 minuuttia per puoli, kunnes pihvin pinta pisaroi kirkasta nestettä. Anna vetäytyä viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa kirkkaan coleslaw´n sekä maustevoin kera.