Grillatut viljaporsaan fileepihvit ja kirkas coleslaw
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Maustevoi
-
Pehmitä voi huoneen lämmössä. Hienonna persilja, kaprikset ja anjovikset. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään.
-
Levitä pöydälle kelmua ja lusikoi voi kelmulle pitkäksi pötköksi. Rullaa voista tiivis pötkö ja laita jääkaappiin kovettumaan.
Coleslaw
-
Vatkaa hunaja, etikka, suola ja öljy sekaisin. Suikaloi kaali ja porkkana. Viipaloi chili ja kevätsipuli.
-
Sekoita vihannekset keskenään ja kaada vinegretti joukkoon. Anna maustua viisitoista minuuttia. Paahda suolapähkinät ja ripottele coleslaw´n päälle.
-
Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 3-5 minuuttia per puoli, kunnes pihvin pinta pisaroi kirkasta nestettä. Anna vetäytyä viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa kirkkaan coleslaw´n sekä maustevoin kera.